Een digitale glimlachtransformatie met RAYFace

Traditionele prothesetechnieken houden niet altijd voldoende rekening met de volledige omvang van de glimlach van een patiënt. In dit EVO Fusion Immediate-geval, met RAYFace-technologie, beginnen we met het ontwerpen van de glimlach vanuit het gezicht zelf. Deze aanpak zorgt ervoor dat cruciale gezichtselementen zoals de middellijn, de grootte van het hoofd en de tandheelkundige kenmerken in overweging worden genomen.

De precisie van RAYFace stelt u in staat om optimale esthetische resultaten te behalen. Ontdek hoe onze innovatieve workflow niet alleen zorgt voor een nauwkeurige pasvorm, maar ook de algehele esthetiek van het gezicht verbetert.

De geavanceerde technologie en het innovatieve ontwerp van RAYFace brengen een nieuw niveau van efficiëntie, precisie en comfort naar het behandelingsproces, en bieden patiënten en tandartsen nieuwe inzichten. Met behulp van zes camera’s en geavanceerde technologie legt RAYFace in een fractie van een seconde een beeld vast, zonder enige beweging.

Deze unieke benadering zorgt voor uitzonderlijke beeldkwaliteit en haarscherpe nauwkeurigheid. Met behulp van AI worden de intra-orale scans en CT-gegevens automatisch uitgelijnd met het virtuele gezicht, dat ‘Dental Avatar‘ wordt genoemd.

Deze 3D virtuele patiënt wordt in het laboratorium gebruikt voor gezichtsgestuurde digitale behandelplanning, resulterend in een nieuwe glimlach die perfect bij het gezicht past.