Doe mee aan de 20km van Brussel voor het goede doel!

Geweldig nieuws! Elysee Dental doet mee aan de 20km van Brussel en we nodigen u uit om met ons mee te doen aan deze opwindende kans om een verschil te maken.

Onze missie

Bij Elysee Dental geloven we sterk in het ondersteunen van goede doelen en het betrokken blijven bij onze gemeenschap. Daarom hebben we besloten om onze deelname aan de 20km van Brussel te koppelen aan het inzamelen van fondsen voor de Modern Dental Care Foundation. Met uw hulp streven we ernaar om het opgehaalde bedrag te verdubbelen, met een maximum van 10.000 euro, om het werk van deze stichting te ondersteunen.

  • Deelname aan de race: Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen om deel te nemen aan de 20km van Brussel op zondag 26 mei 2024. Wij zorgen voor de inschrijving in groep. We moedigen al onze medewerkers en klanten aan om mee te doen en samen een positieve impact te maken.
  • Sponsoring: Spreek uw familie, vrienden en collega’s aan om u te sponsoren voor deze challenge. Ook als u niet kunt deelnemen aan de race, kunt u nog steeds een verschil maken door een van onze deelnemers te sponsoren. Uw bijdrage zal rechtstreeks naar de Modern Dental Care Foundation gaan en zal helpen om het verschil te maken voor de lokale gemeenschap in Madagaskar.

Met mededeling: Elysee Dental – 20 KM Brussel – NAAM TANDARTS

Schrijf u vandaag nog in en help ons om een verschil te maken!

Startpunt 20km van Brussel