RAYFace

De geavanceerde technologie en het innovatieve ontwerp van RAYFace brengen een nieuw niveau van efficiëntie, precisie en comfort in het behandelproces en bieden patiënten en tandheelkundige professionals een levensveranderende ervaring.

Door gebruik te maken van zes camera’s en geavanceerde technologie, legt RAYFace een foto vast in een fractie van een seconde, zonder enige beweging. Deze unieke benadering zorgt voor een uitzonderlijke beeldkwaliteit en haarfijne nauwkeurigheid.

Met behulp van Al worden de intra-orale scans en CT-gegevens automatisch uitgelijnd op het virtuele gezicht, wat  ‘Dental Avatar‘ wordt genoemd. Zo wordt een 3D virtuele patiënt geanalyseerd met behulp van geavanceerde face-driven technologie voor esthetisch en functioneel smile-design.

Deze virtuele 3D-patiënt wordt in het laboratorium gebruikt voor face-driven digitale behandelplanning, wat resulteert in een nieuwe glimlach die past bij het gezicht.

Details webinar 21 november 17:30

  • Locatie: U kunt online op het aangegeven tijdstip deelnemen aan deze webinar. Schrijf u hieronder in.

  • Spreker: Roeland De Paepe, Head of Product Management bij Modern Dental Europe Group

  • Cursuskosten: Gratis

  • Cursus duur: 1 uur

Doelstellingen

  • Na het bijwonen van deze webinar heeft u meer inzicht gekregen in de volgende belangrijke onderwerpen.

  • 3D-gezichtsscanners in de tandheelkunde en de RAYFace in het bijzonder.

  • Waarom hebben wij een RAYFace nodig?

  • Hoe werkt het?

  • Wat zijn de indicaties?

  • Welke kosten zijn hieraan verbonden?

Webinar

Onze Spreker: Roeland De Paepe CDT

 

Roeland begon zijn tandheelkundige carrière in 1993 in het tandheelkundig lab van de KULeuven.

 

Tussen 2000 en 2006 werkte hij als “Technical and Training Manager” voor GC EUROPE en werd hij een veelgevraagd spreker in meer dan 50 landen. Vanaf 2006 leidde hij zijn eigen lab en bleef hij freelance trainer en KOL voor GC.

 

In 2018 trad hij in dienst bij GC als Product Manager.

 

Vanaf februari 2020 is Roeland aan boord bij Modern Dental Europe als hoofd PM, hij is verantwoordelijk voor het productportfolio en de implementatie van nieuwe oplossingen.

Image

Razendsnel scannen met één opname

Automatische uitlijning

Face-driven behandeling

Makkelijke communicatie

Meld u vandaag nog aan

Leer alles wat u moet weten over onze RAYFace 3D scanner in deze internationale webinar op 21 november om 17.30-18.30 uur.

Klinische voorbeelden

In deze video laat Dr. Pierre-Marie Geeraert zien hoe de RayFace essentiële fouten van de virtuele articulator vermijdt.

Brochure

Met RAYFace is de tandheelkundige wereld gerevolutioneerd met een nieuw niveau van verfijning. Het slanke en iconische ontwerp, gecombineerd met de geavanceerde virtuele technologie, maakt het gemakkelijk en aangenaam voor tandheelkundige professionals en patiënten.

KOOP UW RAYFACE BIJ ELYSEE DENTAL