Zoekveld

22.01.2019

Webinar Smart Guide

Webinar

Ondanks de vele mogelijkheden, gebruikt nog maar een beperkt aantal behandelaars digitale technologieën voor implantaatplanning en het maken van boorsjablonen.

Om hier verandering in te brengen en de workflow eenvoudig en volledig gedigitaliseerd te maken zijn Modern Dental Europe en DicomLab een samenwerking aangegaan. Door deze samenwerking kunnen we u SMART Guide introduceren, een implantaat-onafhankelijk systeem voor driedimensionale planning. Deze innovatieve tool is toepasbaar met alle gangbare implantaatsystemen. Boorsjablonen met hoge precisie kunnen eenvoudig, na 3D-planning, door u of door SMART Guide worden besteld. SMART Guide is dus een perfect systeem voor de ervaren en minder ervaren tandarts.

Programma

Starttijd 19:30 uur

Locatie

Webinar

Spreker

Patrick Oosterwijk

Kosten

Kosteloos

Inschrijven

U kunt zich registreren voor deze webinar via deze link 

Na uw registratie ontvangt u een bevestiging Bevestigingsemail met daarin de link: Join Webinar. Deze link klikt u enkele minuten voor aanvang van de webinar aan.

 

Voor een optimale verbinding is het belangrijk dat uw laptop/computer geüpdate is. Kijkt u met de telefoon, zorg er dan voor dat u altijd de laaste versie van de app gebruikt.