Elysee Dental home 3Shape

Van TRIOS tot patiëntresultaat – Verenig alles daartussen

3Shape begrijpt dat een goede scan slechts de eerste stap is naar een succesvol patiëntresultaat. Met 3Shape Unite ontsluit u een wereld aan mogelijkheden met uw scan. Gebruik diverse apps, vereenvoudig behandelworkflows en gebruik elk apparaat om veilig toegang te krijgen tot uw TRIOS-scans in de cloud. Coming soon!

3Shape Unite is een open platform waarmee u digitale tandheelkunde kunt afstemmen op uw behoeften, of u nu scant en naar een labo stuurt, interne tandheelkunde uitvoert met 3Shape of andere partnerapps, of een combinatie van beide.

Met de Unite Store kunt u moeiteloos uw werk uitbreiden met vele nuttige apps.

Met een installatie met één klik bij partners, een vereenvoudigd laborderformulier met ingebouwde chat en een portfolio met patiëntbeeldgegevens, is effectieve samenwerking en communicatie toegankelijker dan ooit.

Unite optimaliseert de ongeëvenaarde workflows van TRIOS en verbindt je telkens met de juiste partners. Zo behaal je de geweldige casusresultaten waarnaar u streeft en krijgen uw patiënten de behandelresultaten die ze verdienen.

Met de Unite Cloud-app en -web is elke patiëntencasus overal beschikbaar, zodat u en uw collega’s uw werk vanaf elke locatie op elk apparaat kunnen bekijken. Of u nu op uw telefoon, tablet, pc of TRIOS MOVE+ werkt, met Unite Cloud kunt u patiëntencases beheren, de voortgang van de case volgen en efficiënt communiceren met uw laboratorium. Coming soon!

Unite stelt tandartsen in staat om te kiezen hoe en met wie ze werken, zodat iedereen kwaliteitsvolle patiëntenzorg kan leveren. Van de eerste scan tot het uiteindelijke patiëntresultaat, 3Shape helpt u alles ertussenin te verenigen.