IDESIGN 2.0 DOOR TRIOCLEAR™

Maak je klaar voor enkele nieuwe functies. Deze functies zijn nodig om een behandeling zo effectief en gepersonaliseerd mogelijk te maken. Bekijk hier de video over de nieuwe functies.

De update van iDesign 2.0 is nu beschikbaar. Een van de belangrijkste kenmerken is de integratie van RAYFace in TrioClear™, waardoor u gezichtsgestuurde alignerbehandelingen kunt uitvoeren. U ontvangt een simulatie op basis van uw ingediende gezichtsscan, wat ideaal is om te zien hoe het uiteindelijke resultaat eruit zal zien rekening houdend met de volledige gezichtskenmerken van de patiënt.

Bij het verzenden van een CBCT-bestand, biedt TrioClear™ iDesign 2.0 wortel- en botvisualisatie. Dit kan in combinatie met RAYFace of afzonderlijk worden gedaan. U kunt zien hoe de wortels van elk element veranderen tijdens de behandeling, een krachtig hulpmiddel dat sterk bijdraagt aan pre-restauratieve alignering. Door de botstructuur te visualiseren, kunt u veilige bewegingen verzekeren en overmatige verplaatsingen vermijden.

Middenlijn en occlusievlak
Bepaal gemakkelijk de juiste kaakuitlijning en zorg ervoor dat het midden parallel loopt aan het gezicht.

Het volgende kenmerk is de Movement Difficulty Indicator (MDI). U zult nu een rode stip en een gele stip zien; als de beweging minder voorspelbaar is met clear aligners, kunt u overwegen hulpmiddelen te gebruiken (zoals attachments of elastieken). Ervaar ongeëvenaarde precisie in de planning van tandbewegingen, zodat elke tand nauwkeurig is uitgelijnd. Pas de tandbeweging naadloos aan in meerdere vlakken, waarbij u gemakkelijk complexe tandheelkundige correcties kunt accommoderen.

Pak een breed scala aan orthodontische uitdagingen aan met optimale resultaten in alle dimensies van tanduitlijning. Visualiseer en analyseer tandbewegingsdynamiek in realtime, waarbij u inzichten krijgt in de voortgang van de behandeling en mogelijke aanpassingen.

Overbeet- en overjet-tabel (OJ/OB)
Een echt handig hulpmiddel dat de overbeet en overjet op het initiële en oorspronkelijke plan meet. Beoordeel initiële en geplande waarden voor nauwkeurige behandeltracking.

Gecombineerd overzicht
Bekijk en interageer naadloos met simulaties vanuit vijf verschillende hoeken tegelijk. Verkrijg uitgebreide inzichten in de voortgang van de behandeling en benodigde aanpassingen.

Deel behandelplannen gemakkelijk met klanten via QR-code.

Patiënten kunnen hun plan gemakkelijk vanaf elke locatie bekijken voor meer betrokkenheid en begrip.

Met de nieuwe iDesign-functies van TrioClear™ zijn behandelplanning en communicatie met patiënten nog nooit zo efficiënt en effectief geweest. Ervaar verbeterde precisie en gemak in clear aligner-therapie zoals nooit tevoren.

Wilt u hier meer over weten?

Maak een afspraak met Phaedra Goovaerts | Support TrioClear