Nieuw aan de buitenkant, bewezen TRIOS aan de binnenkant

Tientallen duizenden tandartsen gebruiken – en houden van – de bekroonde TRIOS 3. Het is een betrouwbare, door AI aangedreven tool die het eenvoudig maakt om nauwkeurige scans in realistische kleuren te maken. En uw favoriete laboratorium is een 3Shape-partner. Dat betekent dat u een afdruk kunt maken en deze direct vanuit Unite kunt verzenden – zo eenvoudig is het!

TRIOS 3 bevat ook gratis engagement-apps. Dit zijn visuele hulpmiddelen die u helpen om de ervaring van uw patiënten te personaliseren en ervoor te zorgen dat hun zorgen worden aangepakt. Ze bieden u zoveel manieren om met uw patiënten in contact te komen, uw behandelvoorstellen kracht bij te zetten en – nog beter – acceptatie van behandelingen te verkrijgen.

Bovendien wordt TRIOS 3 geleverd met een verbeterde pod, waardoor het beter is dan ooit. 30% lichter. 10% kleiner. Minder kabels. De nieuwe TRIOS 3 pod neemt minder ruimte in uw werkruimte in beslag. Minder kabels – voor veel minder gedoe. En het LED-indicatielampje laat u weten wanneer het is aangesloten en klaar voor gebruik!