Het belang van een TrioClear™ behandeling vóór tandrestauraties

In de wereld van cosmetische tandheelkunde omvat het bereiken van een stralende lach vaak meerdere stappen. Een steeds populairdere benadering is de Align, Bleach en Composite (ABC) techniek. Wat is de ABC techniek? Dit is een snelle en goedkopere oplossing voor patiënten die hun tanden willen rechtzetten, bleken en restaureren. Richt je eerst op de uitlijning, daarna op het bleken van de elementen totdat uw patiënt de gewenste tint tanden heeft en maak het af met de Forma® Injectietechniek (F.I.T.).

Onze F.I.T.-oplossing sluit aan bij de filosofie van minimale invasiviteit en is een uitstekende restauratieve keuze wanneer deze wordt gebruikt naast ons pre-restoratieve TrioClear™ aligner systeem.

De Composite Forma®-Injectietechniek (F.I.T.) is een unieke oplossing om verlies van tandoppervlak op een directe, snelle, gemakkelijke, voorspelbare en efficiënte manier te behandelen. Bij deze no-prep techniek wordt een direct vloeibaar microgevuld hars-hybride composiet gebruikt voor een perfecte, totale rehabilitatie.