De nieuwste toevoeging aan onze scannerfamilie: De premium scanner MEDIT i900.

We zijn verheugd om de nieuwste toevoeging aan onze scannerfamilie te introduceren: de premium scanner MEDIT i900. De MEDIT i900 omarmt de filosofie van “ALL IN for You” en stelt een nieuwe standaard van uitmuntendheid vast en biedt gebruikers innovatieve functies en naadloze efficiëntie. Met zijn lichtgewicht ontwerp, geavanceerde optische motor en uitgebreid gezichtsveld, biedt de i900 ongeëvenaarde precisie, nauwkeurigheid en comfort. Ervaar een nieuw niveau van IOS-efficiëntie met de Touch Band & Touch Pad.

Lichtgewicht en compact ontwerp: De MEDIT i900 is de lichtste en meest compacte scanner in zijn klasse, waardoor gebruikers optimale balans en comfort hebben tijdens scan sessies.

Optische engine van de derde generatie: Uitgerust met een geavanceerde optische engine, biedt de MEDIT i900 een verbeterd gezichtsveld, waardoor gedetailleerde en nauwkeurige scans mogelijk zijn voor precieze resultaten.

Naadloze bediening: De MEDIT i900 biedt een naadloze scanervaring, van begin tot eind, waardoor gebruikers scans met precisie en nauwkeurigheid moeiteloos kunnen uitvoeren.

Precisie en nauwkeurigheid: Met zijn geavanceerde technologie en ontwerp levert de MEDIT i900 nauwkeurige scans die voldoen aan de hoge normen van de moderne digitale tandheelkunde.

Moeiteloze scan: Gebruikers kunnen genieten van een soepel en efficiënt scanproces met de MEDIT i900, dankzij de gebruiksvriendelijke interface en ergonomisch ontwerp.

Comfort en gemak: De MEDIT i900 heeft prioriteit voor gebruikerscomfort en gemak, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is voor alle leden van het tandheelkundig team.