TrioClear™ iDesign 2.0 met CBCT integratie

De integratie van CBCT (Cone Beam Computed Tomography) en wortelsimulatie binnen het TrioClear™-platform verbetert aanzienlijk de diagnostische nauwkeurigheid en behandelplanning.

Met CBCT krijgt u toegang tot gedetailleerde 3D-beelden van tanden, wortels en botstructuren, waardoor een nauwkeurige diagnose van complexe gevallen mogelijk is. Dit draagt bij aan betere behandelresultaten voor patiënten.

Met wortelsimulatie kunt u nauwkeurig tandbewegingen simuleren en voorspellen hoe elke tand zal reageren op behandelkrachten. Dit helpt bij het creëren van gepersonaliseerde behandelplannen die efficiënt en effectief zijn. Naast diagnose en planning verbeteren deze tools ook de communicatie met de patiënt. Patiënten kunnen interactieve 3D-visualisaties zien van hun tandheelkundige anatomie en behandelresultaten, waardoor ze actief kunnen deelnemen aan hun behandelbeslissingen.

De naadloze integratie van CBCT en wortelsimulatie in TrioClear™ vereenvoudigt de workflow en vermindert giswerk en inefficiënties. Dit is vooral gunstig in gevallen die pre-restauratief werk vereisen, waarbij het visualiseren van wortelbewegingen essentieel is om ruimte te creëren voor implantaten.