uw tandtechnisch labo

Over Elysee Dental

Wij begrijpen het belang van kwaliteit, nauwkeurigheid en tijdige levering als het gaat om tandheelkundige laboratoriumdiensten. Ons team van hoog opgeleide en ervaren professionals is toegewijd om u van de ondersteuning te voorzien om tandheelkundige oplossingen op maat te ontwikkelen die het beste resultaat voor uw patiënten leveren.

Elysee dental over ons
Missie

Elysee Dental staat voor state-of-the-art tandheelkundige technologie tegen een concurrerende prijs. Wij zijn een allround en full service tandtechnisch labo. Elysee Dental is een professionele, economisch sterke en betrouwbare partner die tandartsen altijd een stabiel en voorspelbaar proces biedt.

Visie

Elysee Dental maakt hoogwaardige tandtechniek toegankelijk voor alle patiënten. Daarnaast is Elysee Dental vroegtijdig betrokken bij wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe technieken en materialen zodat de juiste zorg altijd gegarandeerd kan worden.

Elysee Dental werkt samen met tandartsen, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en studenten tandheelkunde. Als onderdeel van de wereldwijde Modern Dental Group gebruiken we onze kennis en schaalgrootte om onze klanten en patiënten een optimale prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Elysee Dental wil gezien worden als een innovatieve organisatie met een voorspelbaar en betrouwbaar proces. Binnen Elysee Dental wordt de huidige regelgeving gevolgd, met name de Gedragscode Medische Hulpmiddelen. Nieuwe ontwikkelingen binnen Elysee Dental zijn gericht op het perfecte patiëntenresultaat, gemak en maximale efficiëntie voor succesvolle tandartsen. Daarbij werken wij transparant en altijd met gecertificeerde producten.

Elysee Dental wil zijn leidende positie in Europa nog verder uitbreiden.

De Modern Dental Care foundation

Als een leidend bedrijf in onze branche zijn we zeer toegewijd aan het toevoegen van waarde voor tandartsen en patiënten met onze oplossingen en het creëren van duurzaam succes voor alle stakeholders. We combineren onze vaardigheden en professionele netwerk om een bijdrage te leveren aan mensen in moeilijke omstandigheden.

Ons team

We staan voor u klaar

Wij begrijpen het belang van kwaliteit, nauwkeurigheid en tijdige levering als het gaat om tandheelkundige laboratoriumdiensten. Ons team van hoog opgeleide en ervaren professionals is toegewijd om u van de beste zorg en steun te voorzien om tandheelkundige oplossingen op maat te ontwikkelen die het beste resultaat voor uw patiënten leveren.

Onze accountmanagers komen graag bij u langs om u wensen voor een goede samenwerking te bespreken.