Over ons

Het Elysee Dental team

Wij zijn een toegewijd team dat zich richt op het leveren van uitstekende service en het garanderen van een goede ervaring vanaf het begin tot het einde. Bij ons staat open communicatie hoog in het vaandel en hanteren wij een sterke samenwerkingsgerichte aanpak. Of u nu op zoek bent naar advies, ondersteuning of dat u simpelweg een helpende hand nodig heeft, wij zijn er voor u!

Aarnaud Schiettekatte - Managing director

Aarnaud Schiettekatte

Managing director

Managing Director voor Elysee Dental Belgium NV is dhr Aarnaud Schiettekatte, sinds begin 2020. Hij heeft een ruime nationale en internationale ervaring in de Medical device industrie en is sinds 2003 actief in de tandheelkundige sector. Hij was General Manager bij Dentsply Friadent Benelux en Anthogyr Benelux. In die hoedanigheid heeft hij een ruime kennis en ervaring opgebouwd in implantologie en CadCam, alsook het succesvol ontwikkelen van een service gerichte organisatie.

Buitendienst

Onze accountmanagers zijn uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen en behoeften. Zij plannen graag een online meeting of komen bij u langs om onze producten toe te lichten en u van advies op maat te voorzien.

Omdat uw beroep veel focus en concentratie vereist bent u als tandarts vaak gebonden aan de vierkante meters van uw praktijk. Onze accountmanagers begrijpen dit en komen graag naar u toe. Zij geven Elysee Dental een gezicht en fungeren als een goed geïnformeerde, betrouwbare partner.

Tandtechnici

Tandtechnici zijn van cruciaal belang om tandartsen te helpen hun patiënten de beste zorg te bieden.

Wanneer een tandarts samenwerkt met een tandtechnicus kan hij zijn kennis van materialen, technieken en technologieën benutten om optimale resultaten te bereiken. Deze gezamenlijke aanpak kan resulteren in nauwkeurigere en preciezere restauraties en betere esthetische resultaten.

Bovendien kunnen tandtechnici tandartsen helpen tijd te besparen en de efficiëntie van de behandelplanning te vergroten. Tandartsen kunnen hun workflow stroomlijnen door nauw samen te werken met de tandtechnicus en de noodzaak van meerdere bezoeken of aanpassingen te verminderen.

Overige afdelingen

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt om een bestelling te plaatsen tot wanneer deze bij u aankomt, zijn wij er om u op alle mogelijke manieren te helpen.

Onze deskundige en vriendelijke klantenservice kan alle vragen over onze producten, diensten of het bestelproces beantwoorden. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is, dus wij streven naar een snelle en efficiënte service die aan uw behoeften voldoet.

Ons toegewijde orderprocesteam zorgt ervoor dat uw bestellingen snel en nauwkeurig worden verwerkt. Wij maken gebruik van de modernste technologie om het bestelproces te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat uw bestellingen op tijd worden geleverd.

Naast onze klantenservice en orderverwerking bieden wij een breed scala aan ondersteunende diensten om u te helpen het beste uit onze producten te halen. Ons deskundig trainings- en ondersteuningsteam kan u voorzien van de kennis en vaardigheden die u nodig hebt om uitstekende eindresultaten met onze producten te behalen.

Dus of u nu hulp nodig heeft bij een bestelling, vragen heeft over onze producten of ondersteuning nodig heeft bij het bereiken van optimale behandelresultaten, wij zijn er om u te helpen. Bij Elysee Dental zetten wij ons in om u de beste service en ondersteuning te bieden, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is: uw patiënten.