Over ons

Onze vestiging

Of u nu internationale high-end productiemogelijkheden nodig hebt of snelle ondersteuning en reparaties ter plaatse in België, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zetten ons in om onze klanten de best mogelijke service en ondersteuning te bieden, ongeacht de locatie. Daarom hebben wij verschillende vestigingen in binnen- en buitenland, zodat wij onze klanten alle mogelijkheden kunnen bieden om uitstekende resultaten te behalen.

Wij hebben ook een ultramodern freescentrum in Duitsland dat gebruik maakt van de nieuwste CAD/CAM-technologieën om op maat gemaakte restauraties en prothetische oplossingen te produceren. Ons freescentrum beschikt over hoogopgeleide technici met de expertise en kennis om voortdurend uitzonderlijke resultaten te leveren.

Bij Elysee Dental zetten wij ons in om onze klanten de best mogelijke service en ondersteuning te bieden, ongeacht hun wensen. Neem vandaag nog contact met ons op om te horen hoe wij u kunnen helpen uitstekende behandelresultaten te bereiken.

Elysee Dental Belgium NV

Brusselsesteenweg 7

3020 Herent

Telefoonnummer: 016 27 00 40