Hier is een snelle manier voor nauwkeuriger implantaatscanning

We zijn verheugd om onze nieuwste scanbody te introduceren voor betere, snellere en nauwkeurigere implantaatscans. 

  • Compatibiliteit: Met compatibiliteit voor meer dan 30 merken biedt de Dess Implant Scanbody veelzijdigheid en flexibiliteit, waardoor we deze naadloos kunnen integreren in verschillende implantaatsystemen en een op maat gemaakte aanpak kunnen garanderen. 
  • Constructie uit Titanium Grade 5: Deze Implant Scanbody is vervaardigd uit hoogwaardig Titanium Grade 5, wat uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid biedt, en zorgt voor langdurige prestaties en betrouwbaarheid. Meer dan 40 keer steriliseerbaar. 
  • ZrN Periocoat®: De behandeling met ZrN Periocoat® zorgt voor een glansvrij oppervlak, verbetert de zichtbaarheid tijdens scanprocedures en bevordert de nauwkeurige gegevensverwerving. 
  • SelectGrip® Oppervlak: SelectGrip® technologie, een industrieel gezandstraald oppervlak voor verbeterde beeldacquisitie. 
  • Schroefloos Ontwerp: Zonder schroefgat en geen behoefte aan een schroevendraaier, elimineert het risico op Z-asvervorming, waardoor nauwkeurige en vervormingsvrije scanresultaten worden gegarandeerd. 
  • Drager Inbegrepen: Elke Dess Implant Scanbody wordt geleverd met een drager voor extra gemak, wat zorgt voor eenvoudige hantering en plaatsing tijdens scanprocedures. 

 

 

 

We zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit tandheelkundige zorg aan onze patiënten, en de introductie van de Dess Implant Scanbody is daar een bewijs van. Door deze geavanceerde technologie te integreren kunnen we helpen om zo eenvoudig en nauwkeurig mogelijk hoogwaardige behandelingen vlot te laten verlopen. 

Als u overweegt om een enkel implantaat te scannen of vragen heeft over het gebruik van scanbodies en intraorale scanners in uw praktijk, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons lokale team staat klaar om u van de informatie en ondersteuning te voorzien die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen.