Hoe kunt u implantaatprocedures vereenvoudigen?

Wat is een TIN-schroef? Een TIN-schroef is een speciaal gecoate titaniumschroef die wordt gebruikt bij tandheelkundige implantaatprocedures. Titanium van klasse V is al een veelgebruikt materiaal bij tandheelkundige implantaten vanwege de biocompatibiliteit en sterkte . De toevoeging van een dunne laag Titanium Nitride-coating aan het oppervlak van de schroef biedt echter verschillende belangrijke voordelen. 

  • Verbeterde sterkte en duurzaamheid: De Titanium Nitride-coating verbetert aanzienlijk de hardheid en slijtvastheid van de schroef, waardoor de langdurige stabiliteit en duurzaamheid van het de restauratie worden gegarandeerd. 
  • Verminderd risico op bacteriële hechting: De TIN-coating creëert een beschermende barrière die het risico op corrosie en bacteriële hechting minimaliseert 
  • Brede compatibiliteit: De TIN-schroef kan worden gebruikt bij meer dan 30 bekende implantaatmerken. 

Als onderdeel van het vereenvoudigen van prothetiek op implantaten en het creëren van betere oplossingen, integreren we standaard deTIN-schroef met onze individueel ontworpen abutments en Tibase abutments om optimale resultaten voor elke patiënt te garanderen. 

 

 

 

Als onderdeel van ons voortdurende streven naar het leveren van de hoogste kwaliteit, zijn we trots om TIN-schroeven in onze implantaatrestauraties op te nemen. Deze vooruitgang weerspiegelt onze toewijding om de nieuwste technologieën en technieken te gebruiken om optimale resultaten voor elke patiënt te garanderen. 

Als u overweegt om een tandheelkundige implantaatbehandeling te verzorgen of vragen heeft over het gebruik van TIN-schroeven in uw praktijk, aarzel dan niet om onze lokale specialisten te raadplegen. Ons lokale team staat klaar om u van de nodige informatie en ondersteuning te voorzien.