Ontmoet de TrioClear™ App

De allesomvattende oplossing die is ontworpen om het beheer van aligner behandelingen te stroomlijnen. Met de TrioClear™ App kunnen orthodontisten en tandartsen moeiteloos al hun patiënten bijhouden, de status van casussen volgen, behandelplannen bekijken en delen, en het vastleggen van foto’s vereenvoudigen voor zowel nieuwe als bestaande gevallen.

Een van de meest opvallende kenmerken van de TrioClear™ App is het vermogen om het vastleggen van foto’s te vereenvoudigen. Tandartsen kunnen eenvoudig hoogwaardige foto’s maken rechtstreeks in de app, waardoor consistentie en nauwkeurigheid in documentatie worden gegarandeerd. Of het nu gaat om een initiële beoordeling, voortgangscontrole of behandelings evaluatie, de TrioClear™ App maakt het vastleggen van de benodigde beelden een fluitje van een cent.

De TrioClear™ App stelt orthodontisten en tandartsen in staat om georganiseerd en geïnformeerd te blijven met realtime toegang tot de status van de casus. Dit stelt beoefenaars in staat om de voortgang van het behandelplan van elke patiënt bij te houden, waardoor proactieve monitoring en vroegtijdige interventies mogelijk zijn wanneer dat nodig is.

Daarnaast maakt de TrioClear™ App naadloze samenwerking en communicatie tussen orthodontische teams mogelijk. Met de mogelijkheid om behandelplannen veilig in de app te bekijken en te delen, kunnen beoefenaars ervoor zorgen dat iedereen die betrokken is bij de zorg voor de patiënt op dezelfde pagina staat, wat leidt tot een betere coördinatie en verbeterde patiëntresultaten.

TrioClear™ is de ultieme oplossing voor tandartsen die hun efficiëntie willen optimaliseren en de zorg voor patiënten willen verbeteren.