Uw partner in digitale tandheelkunde

De tandheelkunde ondergaat een snelle digitalisering, wat de manier waarop we tandheelkundige zorg benaderen verandert. We spitsen ons toe op het vereenvoudigen van implantologie voor onze tandartsen door de nieuwste innovaties te implementeren en optimale ondersteuning te bieden bij uw cases. Bijvoorbeeld: metalen chirurgische richtplaten, “Full Arch” scanning oplossingen (zoals bv.met behulp van CAPS systeem), nieuwe scanbodies en intraorale scanners. 

We willen efficiënte en aangename digitale workflows voor u leveren.

We vereenvoudigen met innovatie

  • Nauwkeurigheid en precisie: Het gebruik van CAPS, scanbodies en intraorale scanners zorgt voor nauwkeurige en precieze gegevensacquisitie, wat leidt tot voorspelbaardere en betere resultaten. Door handmatige fouten en inconsistenties te elimineren, kunnen we optimale prothetische resultaten behalen. 
  • Tijdsbesparing: Het stroomlijnen van het implantaat- en restauratieproces met nieuwe technologieën bespaart waardevolle tijd voor zowel tandartsen als patiënten. Snelle gegevensvastlegging en digitale workflows verminderen de stoeltijd, zorgen voor efficiëntere behandelsessies en verbeteren de patiënttevredenheid. 
  • Verbeterde patiëntervaring: We creëren een boeiendere en interactievere ervaring voor tandartsen en patiënten. Digitale afdrukken en virtuele behandelingsimulaties stellen ons in staat om patiënten te betrekken bij hun behandeltraject. 
  • Veelzijdigheid en aanpasbaarheid: Met oplossingen die compatibel zijn met verschillende implantaatsystemen en merken, bieden we tandartsen de flexibiliteit om de tools te kiezen die het beste bij hun voorkeuren en praktijkbehoeften passen. Deze aanpasbaarheid stelt tandartsen in staat om gepersonaliseerde zorg te leveren, terwijl ze de efficiëntie en een goede prijs maximaliseren. 

We geloven dat digitale moderne tandheelkunde zowel effectief als plezierig kan zijn. Onze volledige digitale workflows transformeren traditionele processen in voorspelbaardere resultaten. Door middel van tutorials, webinars en casestudies stellen we tandartsen in staat om digitale tandheelkunde met vertrouwen en plezier te omarmen. We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze ontwikkelingen van innovatie en transformatie in de implantologie. Door workflows te vereenvoudigen en de nieuwste ontwikkelingen te omarmen, kunnen we samen de patiëntenzorg naar een hoger niveau tillen. 

Contacteer ons